sisteme antifurt magazine
Sistem antifurt magazine: transformatorul pierderilor în câştiguri

Experţii din domeniul de securitate cred, că cel mai efectiv mod pentru prevenirea furturilor din magazine este dotarea spaţiului de vânzări cu un sistem antifurt cu porţi antifurt şi etichete antifurt.

Porţile antifurt sunt folosite pentru detectarea produselor neachitate la casă de marcat, fiind declanşat un semnal sonor şi luminos la identificarea sustragerii neautorizate a unui produs.

Datele Asociaţiei Producătorilor Sisteme de Identificare Automată arată că global sunt montate peste 800000 de sisteme antifurt din magazine. 

Sistemele antifurt din magazine sunt soluţii ideale oriunde sunt probleme cu furturi: magazine de îmbrăcăminte, magazine de încălţăminte, supermarket, librării, biblioteci, magazine de cadouri, magazine de jucării etc.

Existenţa sistemului antifurt ajută pe comercianţi în creşterea vânzărilor, aceştia pot expune produsele mai scumpe la locuri vizibile, care până acum au stat în cutie sau într-o vitrină închisă.

Sistemul antifurt din magazine reduce şi costurile de personal, vânzătorii se pot ocupa cu ceea ce trebuie: cu clienţi.

Sistemele antifurt din magazine pot reduce furturile semnificativ, transformând pierderile cauzate de acestea în câştiguri.

Nu trebuie să uităm nici faptul că furturile din magazine rezult scumpirea produselor pentru clienţi obişnuiţi, pentru compensarea pierderilor cauzate de furturi. Care magazin nu are nevoie în zilele noastre de o clientelă mulţumită cu preţuri ?

Concluzia este că toate magazinele cu produse tentante de furt ar trebui să beneficieze de existenţa unui sistem antifurt din magazine, de existenţa unui „transformator de pierderi în câştiguri”.


Ban Robert Istvan
Consultant pentru protecţia stocului de marfă expus în magazine.
Quality Trend S.R.L.

Pentru detalii sisteme antifurt magazine puteţi să ne contactaţi aici, sau puteţi completa formularul nostru online aici.