Componentele  sistemului antifurt din magazine

sisteme antifurt magazine Componentele de bază a sistemelor antifurt sunt:
- Antene antifurt pentru magazine (porţi antifurt)
- Etichetele detaşabile şi etichetele autocolante
- Detaşator etichete şi dezactivator etichete

Antenele antifurt sunt amplasate la ieşiri / intrări din magazine sau imediat după casele de marcat, protejând zona între două antene. Când un produs neachitat trece între antene, este declanşată o alarmă cu semnal sonor şi luminos.

sisteme antifurt magazine Etichetele antifurt autoadezive sunt lipite pe produse, în ochii cumpărătorului par că ar fi etichete normale cu coduri de bare, utilizate la case de marcat. Fiecare etichetă conţine un circuit electronic invizibil, care trecând printre antene antifurt declanşează alarmă dacă nu a fost dezactivată la vânzare. Etichetele autoadezive sunt de unică folosinţă, rămân pe produse şi dupăvânzare.

sisteme antifurt magazine Etichetele antifurt detaşabile (plastice) sunt prinse de produse în moduri diferite, de cele mai multe ori cu ace de prindere speciale. Toate etichetele detaşabile conţin o bobină, care declanşează alarmă dacă trece printre porţile antifurt. În momentul vânzării trebuie să fie scoase de pe produse. Etichetele detaşabile sunt refolosibile.

sisteme antifurt magazine Dezactivatorul pentru etichete antifurt autoadeziv este amplasat pe casa de marcat, când produsul achitat trece peste ea, dezactivează eticheta, evitând astfel declanşarea alarmei în momentul trecerii între porţile antifurt.

sisteme antifurt magazine Detaşatorul pentru etichete detaşabile este amplasat la casa de marcat, cu ajutorul acestuia se desface eticheta detaşabilă.Gagyi Zoltan
Consultant pentru protecţia stocului de marfă expus în magazine.
Quality Trend S.R.L.

Pentru detalii sisteme antifurt magazine puteţi să ne contactaţi aici, sau puteţi completa formularul nostru online aici.