sisteme antifurt magazine Vine moşul pentru hoţi cu cadouri Gratis

Sărbătorile de iarnă sunt cele mai vulnerabile perioade pentru comercianţi.
Magazinele sunt pline cu cumpărători şi mai ales cu marfă. Aceasta este perioada cea mai seducătoare pentru hoţi, fluxul de persoane în magazine fiind crescută.

Se aşteaptă şi creşterea pierderilor cauzate de furturi din magazine datorită efectelor secundare ale crizei economice: veniturile micşorate, rata de şomaj crescută etc.
În perioada sărbătorilor de iarnă hoţii se orientează spre produse mai scumpe, de multe ori pentru a oferi pentru cineva un cadou ce nu-şi pot permite.

După estimările comercianţilor, furturile intenţionate din magazine care nu sunt prevăzute cu sisteme antifurt, reprezintă 2-5 % din cifra de afaceri, investiţia intr-un sistem antifurt fiind amortizată în câteva luni.

Cele mai vulnerabile magazine sunt cele cu autoservire: magazine de îmbrăcăminte cu produse de brand, magazine de souvenir, magazine cosmetice, magazine minimarket şi supermarketuri, magazine cu produse electronice, farmacii, librării.
Cele mai des furate produse sunt: îmbrăcăminte şi accesorii, bijuterii, încălţăminte, cosmetice, medicamente, cadouri, alimente, băuturi scumpe, cărţi etc.

Decizia este managementului magazinelor: vor sau nu să ofere aceste cadouri gratis pentru hoţi.

Gagyi Zoltan
Consultant pentru protecţia stocului de marfă expus în magazine.
Quality Trend S.R.L.

Pentru detalii sisteme antifurt magazine puteţi să ne contactaţi aici, sau puteţi completa formularul nostru online aici.